Welcome to the homepage of Lord of Tofu

Discover our tofu range - fermented by KOMBUCHA!

  • All Lord of Tofu products are VEGAN
  • Lord of Tofu offers only ORGANIC products: Öko-Kontrollstelle: DE-ÖKO 006
  • Soybeans from German or Austrian farmers!
  • All LOrd of Tofu products without wheat: GLUTENFREE!
  • Production according to the strict German Hygiene & Health Guidelines
  • The plus for Health: Tofu-production with KOMBUCHA, which makes the tofu better to digest!

ÖKO-TEST: GUT

Lesen Sie hier den Artikel über den Test auf der Homepage von Utopia:

https://utopia.de/oeko-test-veganes-hackfleisch-alle-guten-sind-bio-226447/

Rezept-Tipp Tofu-Hack

Mischen Sie das Tofu-Hack von Lord of Tofu mit einer Dose Tomaten (im Sommer frische Tomaten) und erhitzen Sie die Sauce (bei frischen Tomaten etwas länger). Fertig! Lecker als vegane Bolognese, zu Lasagne oder anderen Aufläufen.

Unsere Produkte enthalten alle max. 2%Salz, das Tofu-Hack ca.1,9% - Sie können den Salzgehalt variieren indem Sie ungesalzene Tomaten hinzufügen.

Probieren Sie auch unsere anderen veganen Fleischalternativen für Pfanne oder Grill!

Tofu-Tapas: for your Spanish Summer at Home!

Most popular product at VeggieWorld!

New name for our Soja-Ragout, found at VeggieWorld Madrid. The Spanish visitors loved our ready to eat vegan meat balls for their Spanish fingerfood, called Tapas!

The Spanish Way of Vegan is the best way to eat our Tofu-Tapas:

Brown the vegan Tofu-Tapas in a pan with olive oil for 5 to 10 minutes at medium heat.

Serve with sauces, salsas, dips of your choice. If you combine the Lord of Tofu-Tapas with Pimientos de Padrón (small green bell pepper with rough natural salt) and olives, you've got a complete meal or a healthy alternative to crisps if you drink a glass of beer or wine.

Tofu Chunks Masala

Alternative to chicken

Looks like chicken, tastes like chicken and goes well with all Indian curry dishes.
Fry over medium heat until golden brown.

Reife Käthe

Die Reife Käte etwas klein schneiden und im Raclette-Pfännchen erhitzen.

Alles Gute zum Internationalen Frauentag mit LADY of Tofu

LADY of Tofu - das neue Logo für unsere fermentierten Käsealternativen!

NEU 2021: Südsee-Tofu

Tofu Fresh Filet: ATLANTIK-TOFU

The vegan alternative to Salmon!

The Atlantic Salmon was Fish of the Year 2019 in Germany, because of its risk of extinction.

The selection is made by the Petri Foundation on the basis of the risk due to harmful human influences on the fish's habitat.

Today, farmed salmon are kept in large quantities in intensive aquaculture under conditions that are in some cases clearly cruel to animals and often with high use of medication. Nevertheless, salmon is one of the most popular food fish in Germany.

So why not try our vegan alternative?
Simply grill the spicy fresh fillet, roast it or heat it in the oven - so you can enjoy it while the salmon recovers!

When frying in olive oil, make sure that the pan doesn't get too hot: fry on medium heat for about 5 minutes per side.
We recommend some lemon juice and Lord of Tofu's vegan herb butler as topping.

P.S.: Since the French government wants to ban the designation "Filet" for vegan products (the law is not quite finished yet), we have already ordered new labels and will soon call our vegan salmon filet: "ATLANTIK-TOFU aux Algues de la Mer".

 

Unsere Produkte

Die Produkte von Lord of Tofu kann man in vielen Bioläden oder Reformhäusern kaufen

in Lörrach z.B. im Vita Biomarkt. Auch die Hieber-Märkte in der Region führen Lord of Tofu, wobei der Hieber Lörrach alle unsere Sorten anbietet! Weitere Verkaufsstätten: Henle Brombach, REWE am alten Markt und REWE-Märkte in ganz Baden-Württemberg.

Einige unserer Händler haben wir bereits auf unserer Homepage aufgenommen. Karte

News

Badische Zeitung zu Lord of Tofu

Lörrach & Freiburg / Der Sonntag - Firmenporträt

Ein Lörracher Familienbetrieb beliefert die Welt mit Tofu

Read more

Fabrikverkauf Online

Auf Wunsch senden wir Ihnen gerne ein Mix-Päckchen "BBQ-Pack" für Lord-of-Tofu-LiebhaberInnen direkt nach Hause!

Read more

Trotz Corona für Sie da!

Leider sind die Messen in diesem Jahr alle abgesagt worden. Unsere Tofu-Produkte gibt es aber in vielen Reformhäusern!

Read more

Tofu-Ham

New 2020

This vegan ham tastes cold and thinly sliced with wine and beer or crispy fried in olive oil (not too hot!) with green beans or fried potatoes!

 

Not only at Eat Easter Brunch: Vegan-Egg

Vegan Scrambled Eggs

Of course you can produce "vegetarian" products with chicken eggs.
But Lord of Tofu make it better and replace all the animal protein by high-quality vegetable soy protein!

Lord of Tofu is producing VEGAN organic products for more than 25 years und kommt so in den Genuss von frisch gewonnenem Tofu (= gestocktes Soja-Eiweiß), der wie frisches Rührei schmeckt!

Nun gibt es auch für den Kunden unser Vegan-Ei aus frischem Tofu mit Kurkuma und dem nach Ei riechenden Kalanamak-Steinsalz.

Die Zubereitung ist denkbar einfach:

Variante A als Rührei:
Den Tofu aus den Eihüllen drücken, in der Pfanne mit der Gabel zerdrücken, kurz mit etwas Olivenöl bei schwacher Hitze erwärmen. Frischen Schnittlauch hinzufügen - fertig!

Variante B als hartgekochtes Ei:
Die äußere Verpackung entfernen, die 4 veganen Eier in der Eihülle in heißem Wasser (nicht kochend!) erwärmen, dann pellen und wie ein hartgekochtes Ei (halt nur ohne Eigelb) genießen.